ΕΣΠΑ
Δωρεάν Μεταφορικά για Αγορές άνω των 80€

Σχετικά με εμάς

Ο οίκος μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978 αποκτώντας έτσι την εμπειρία για ένα άψογο γαμπριάτικο σύνολο. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια υφασμάτων, δίνουμε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Συνδυάζοντας την καλύτερη ραφή με την άψογη εφαρμογή, ακολουθώντας την τάση της μόδας αλλά και του προσωπικού σας στυλ.
Στη γαμπριάτικη συλλογή μας διαθέτουμε επώνυμους Οίκους μόδας όπως: BOSS, GUY LAROCHE, RAFFAELLO dal 1998, VERSACE, ASLANIS, PIERRE CARDIN, MANO DI SARTO, ANGEL’S MEN, CRISTIANO MARETTI, πλαισιωμένα από τα καλύτερα αξεσουάρ. Επίσης κοστούμια συνοδείας απο τους Οίκους GRUPPO BIZZARRO, MASSIMO, BOSTON κ.α. Τέλος, διαθέτουμε όλη τη σειρά, την συλλογή Casual, καθώς και τη συλλογή κοστουμιών συνοδείας Monte Napoleone.

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι να δημιουργούμε στα μέτρα σας την κάθε σας επιλογή ανεξαρτήτου μεγέθους, σχεδίου και χρώματος.

Σας περιμένουμε στον ανανεωμένο χώρο μας, να δημιουργήσουμε μαζί το γαμπριάτικο σύνολο των ονείρων σας, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies !
Lorem Ipsum